martedì 7 novembre 2017

Poţi doar să câştigi! Iată beneficiile înscrierii în Proiect!




  •           Cursurile de formare antreprenorială se vor desfăşura online, printr-o platformă de e-learning, cursuri susţinute de către SIAB DEVELOPMENT, în calitate de lider de parteneriat pentru proiectul „O afacere pentru un viitor în ţara ta”. Cursurile sunt gratuite, au o durată de 40 de ore şi sunt desfăşurate pe o perioadă de 2 saptămâni. Cursurile se vor finaliza cu obţinerea unei diplome de absolvire şi o subvenţie de 600 RON.



  • Servicii de mentorat pentru implementarea planului de afaceri. Experţii din proiect vor studia fiecare plan de afaceri selectat care le-a fost alocat şi vor întocmi împreună cu fiecare beneficiar de micro-grant un plan cu acţiuni concrete ce vor fi întreprinse de către beneficiar în scopul atingerii obiectivelor planului de afaceri. Planul de mentorat şi consiliere va cuprinde obiectivele activităţii de mentorat, calendarul şi tematica sesiunilor de consiliere şi rezultatele acesteia.

  • Ghidul Antreprenorului Creativ va sintetiza toate afacerile câştigătoare din cadrul concursului şi reprezintă un model de bune practici în domeniul antreprenoriatului. Acesta conţine prezentarea fiecărei idei de afaceri finanţate în cadrul proiectului, de la lansare şi până la supravieţuirea întreprinderii pe cont propriu, analiza SWOT, progresul fiecărei întreprinderi, perspective de viitor şi gradul în care întâlnirea cu societatea străină a favorizat o mai bună înţelegere a domeniului.  Ghidul va fi distribuit tutoror beneficiarilor concursului de planuri de afaceri.

  • SIAB Business Club este o bază de date cu informaţii legate de fiecare afacere sprijinită, oferind posibilitatea de comunicare, promovare şi networking atât cu alte întreprinderi din piaţă, cât şi cu diverse organizaţii de sprijinire a mediului de afaceri. De asemenea, platforma va conţine o secţiune de discuţii, articole şi alte resurse care pot fi utilizate de către beneficiarii întreprinderilor nou-înfiinţate. Câştigătorii concursului de planuri de afaceri vor fi incluşi în această bază de date.



Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...