venerdì 3 novembre 2017

Prezentarea proiectului la Milano, în cadrul Forumului economic România - Italia

Comunicat de presă                         
ROMA, 03 noiembrie 2017

Prezentarea proiectului
“O afacere pentru un viitor în ţara ta”
la Milano, în cadrul Forumului economic “România Italia, redăm încrederea investitorilor români şi italieni în economia românească”

Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma va fi prezentă vineri, 3 noiembrie 2017 la lucrările forumului economic “România-Italia, redăm încrederea investitorilor români şi italieni în economia românească” organizat de CCIRO Italia, in colaborare cu GRUPPO Editoriale IL SOLE 24 ORE la AUDITORIUM GRUPPO 24 ORE (adresa: Via Monte Rosa 91, CAP 20149 – Milano).

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Guvernul României, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie a României, Academia Europeană pentru Relaţii Economice şi Culturale (AEREC) şi Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România.

La eveniment sunt invitaţi oameni de afaceri români din Italia interesaţi în dezvoltarea de investiţii prin programul Diaspora Start Up.

La lucrări va participa Dana Mihalache, coordonator  al proiectului “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, din partea Asociaţiei Spirit Românesc , partener al SIAB DEVELOPMENT S.R.L pentru implementarea în Italia.

În ultima parte a lucrărilor, vor fi prezentate avantajele participării la programul Diaspora Start Up, implementarea în Italia prin parteneriatul cu Asociaţia Spirit Românesc, condiţiile de înscriere în grupul ţintă şi detalii cu privire la cursul online şi la selecţia planurilor de afaceri care vor beneficia de 40.000 de euro finanţare nerambursabilă din Fondul Social European.

Toţi cei care vor să obţină detalii sau să se înscrie în Grupul Ţintă vor putea beneficia de asistenţă şi informare.

Miruna CAJVANEANU – Expert Comunicare e-mail : siab_comunicare@spiritromanesc.it
Date de contact
Pentru informaţii generale despre proiect: https://afacereintara.blogspot.it/

Dana  Ioana  MIHALACHE  - Coordonator activităţi partener  Asociaţia de promovare socială ”Spirit Românesc” Onlus, Roma / tel: (+39) 333.78.91.516 / e-mail: info_startup@spiritromanesc.it

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...