sabato 2 dicembre 2017

VIDEO Participare la conferinţa "Împreună fără frontiere", invitat preşedintele UNELM

 Pe data de 30 noiembrie 2017 a avut loc, la Roma, Conferinta "Împreună fără frontiere", avţnd ca temă noile prevederi în legislaţia muncii din România. Conferinţa a fost organizata de Asociaţia Casa Romania şi l-a avut ca invitat din România pe Corneliu Bențe, Preşedintele UNELM "Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii". Din Italia a intervnit ca relator Miruna Căjvăneanu, jurnalist şi expert de comunicare.

Anca Mihai, expert selecţie a grupului ţintă, a prezentat pe larg publicului obiectivele proiectului şi avantajele participării şi a răspuns întrebărilor celor prezenţi. De asemenea, a fost distribuit material informativ al proiectului "O afacere pentru un viitor în ţara ta".




În cadrul Conferinţei au fost dezbătute, împreună cu publicul, aspecte legate de lipsa forţei de muncă în România, de dezavantajele şi avantajele întoarceii acasă a lucrătorilor din diaspora şi de noul cadru legal în domeniul muncii. 

Unul din punctele despre care s-a discutat a fost proiectul Diaspora Start Up, prin care se oferă fonduri nerambursabile, de la Uniunea Europeană şi de la Guvern, pentru a încuraja aducerea în România a românilor de peste graniţe care au cunoştinţe specifice şi câte o idee de afacere. 

Mai multe despre Conferinta AICI.




Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...