sabato 15 settembre 2018

Informaţii importante legate de desfăşurarea Concursului de planuri

Comunicat de presa, Roma, 14 septembrie 2018

În atenţia beneficiarilor din cadrul proiectului “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, aducem următoarele precizări:

Concursul planurilor de afaceri s-a încheiat. Din Comisia de evaluare fac parte 3 experţi evaluatori, dintre care doi externi: un reprezentant al mediului de afaceri din România şi un reprezentant al patronatelor din România.

Pentru a încheia faza de evaluare, în perioada 17-18 septembrie se vor trimite solicitări de clarificări participanţilor.

Anunţarea rezultatelor

La finalul săptămânii viitoare (20/21 septembrie) se va publica lista câştigătorilor şi lista de rezervă, pe site-ul www.afacereintarata.ro şi pe blogul de proiect http://afacereintara.blogspot.com/ .

Contestaţii

După afişare, se pot depune contestaţii din partea candidaţilor beneficiari. Contestaţiile vor fi analizate de o comisie separată. Contestaţiile nefondate şi fără bază vor fi respinse.

Rezultate finale

Urmare a celor doua etape anterior menţionate, în perioada 24-25 septembrie estimăm publicarea rezultatelor finale.                                                                                                                     

INFORMAŢII DE FOND

“O afacere pentru un viitor în ţara ta” este un proiect care se adresează românilor din străinătate care vor să-şi deschidă o afacere în ţară, parte integrantă a programului „Diaspora Start Up”, finanţată prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Proiectul este implementat de SIAB Development Srl – lider de proiect şi are ca partener în Italia Asociaţia Spirit Românesc (Roma).

În prima etapă de 12 luni a proiectului, Asociaţia „Spirit Românesc”, în calitate de Partener, a demarat o campanie de informare a românilor din diaspora în legătură cu desfăşurarea proiectelor şi a selecţionat beneficiarii din cadrul comunităţii de români din Italia şi diaspora.

Astfel, a fost selecţionat un grup țintă (GT), format 200 de persoane, care au participat la cursurile de formare antreprenorială, finalizate prin elaborarea unui plan de afaceri. În urma unei evaluări, vor fi selecționate cele mai bune 25 de planuri de afaceri care vor primi o finanțare de 40.000 de euro.

Date de contact Miruna Cajvaneanu, expert comunicare - 3886515430
siab_comunicare@spiritromanesc.it

Proiect cofinantat de UNIUNEA EUROPEANA prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. Beneficiar: SIAB DEVELOPMENT, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA. Partener: ASSOCIAZIONE DI PROMOZIONE SOCIALE SPIRIT ROMANESC ONLUS, ROMA, ITALIA Valoarea totala a proiectului: 8.715.685,61 lei 

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...