martedì 7 novembre 2017

Cum se obţine finanţarea de 40.000 de euro?

Valoarea maximă acordată pentru planurile aprobate este de 40.000 euro/ plan de afaceri, reprezentând maximum 100% din totalul cheltuielilor eligibile

Se acordă o tranșă inițială de maximum 75% din valoarea ajutorului de minimis şi o tranșă finală reprezentând diferența până la valoarea totală a ajutorului de minimis, după ce beneficiarul ajutorului de minimis face dovada că a realizat venituri reprezentând minimum 30% din valoarea tranșei inițiale.
Condiţiile de eligibilitate pentru a beneficia de ajutorul financiar sunt: angajarea a minim 2 persoane, asigurarea funcţionării întreprinderii pe o perioadă de minim 12 luni şi asigurarea perioadei de sustenabilitatea de minim 6 luni, în care asigură funcţionarea activităţii afacerii, cu obligaţia menţinerii locurilor de muncă.

Cheltuielile eligibile: cheltuieli salariale, achiziţia de echipamente şi alte active fixe sau obiecte de inventar, cheltuieli operaţionale (materii prime şi materiale, consumabile), achiziţia de servicii specializate, închirierea de sedii aferente funcţionării întreprinderii, utilităţi ş.a. 

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...