giovedì 9 novembre 2017

NOU! Întâlniri lunare la sediile Spirit Românesc din teritoriu

Echipa proiectului "O afacere pentru un viitor în ţara ta" organizează LUNAR sesiuni informative la sediile din teritoriu: Roma, Pomezia, Aprilia şi Latina.

VEZI HARTA ATASATA

Pentru a şti ziua şi ora la care vor fi organizate întâlnirile, urmăriţi pagina noastră de Facebook sau contactaţi-ne la tel: tel: +393337891516; 00390687137858. De asemnea, puteţi consulta AFIŞELE informative care vor fi puse la sediile din respectivele localităţi.

Iată adresa sediilor unde se vor desfăşura sesiunile de informare: 

ROMA: 

Via Cesare Beccaria, 16, etaj II la sediul Inforjobs (Zona Piazza del Popolo, METRO A FLAMINIO)

Via di San Barnaba 15/A la Sediul Centrului servicii pentru străini (Zona Tor Pignattara, METRO C MALATESTA, tram Roma- Giardinetti)

LATINAV.le Pier Luigi Nervi - in parteneriat cu ENADIL, http://www.enadil.info . Asociaţia Spirit Românesc are o colaborare constantă cu Enadil din 2015 in urma proiectului de orientare/informare scolastica şi profesionala a străinilor rezidenti la Latina. 

APRILIA la Centrul Social intercultural din via Cataneo, 4. Asociaţia Spirit Românesc face parte  din reteaua de asociaţii prezente in Aprilia. 

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...