lunedì 25 giugno 2018

VIDEO/ Workshop la Roma, despre: completarea business planului, prezentarea la concurs, criteriile de selecţie

COMUNICAT DE PRESĂ ROMA 25 iunie 2018

Sâmbătă, 23 iunie, a avut loc la Roma Workshopul "Diaspora Start Up" cu privire la proiectul "O afacere pentru un viitor în ţara ta".  Evenimentul s-a desfăşurat în două etape, pe parcursul întregii zile şi a fost susţinut de expertul Paul Păsulă, formator în cadrul proiectului. Workshop-ul a fost difuzat în timp real pe Facebook, iar utilizatorii platformei de socializare au putut să intervină în direct cu întrebări legate de program - mediator a fost Miruna Căjvăneanu, expert comunicare în cadrul proiectului.

În deschidere, Dana Mihalache, coordonator din partea partnerului transnaţional - Spirit Românesc, a urat bun venit celor prezenţi şi a expus pe scurt obiectivele intermediare atinse de proiect.

Apoi, în prima parte a programului, a fost explicată pe larg Metodologia consolidată a concursului de planuri de afaceri, precum şi calendarul de desfăşurare a acestuia.

Toate documentele aferente participării la concurs pot fi descărcate de pe site-ul www.afacereintarata.ro, secţiunea Metodologie concurs planuri de afaceri, a explicat Paul Păsulă.

Astfel, calendarul desfăşurării concursului de planuri de afaceri prevede următoarele etape: - 27.07.2018 – 26.08.2018 – Depunerea online a planurilor de afaceri – sesiunea I - 27.08.2018 – 02.09.2018 - Depunerea online a planurilor de afaceri – sesiunea II - 03.09.2018 – 09.09.2018 – Susţinerea planurilor de afaceri în Cluj-Napoca - 11.09.2018 – Publicarea raportului de selecţie - 12.09.2018 – 14.09.2018 – Depunerea contestaţiilor cu privire la raportul de selecţie - 17.09.2018 – 26.09.2018 – Publicarea raportului final de selecţie

A urmat o simulare pas cu pas a procedurii de înscriere şi completare a documentelor aferente participării la concurs.

În partea a doua a întâlnirii, un amplu spaţiu a fost dedicat completării  planului de afaceri, a machetei bugetului şi a machetei proiecţiilor financiare.

Workshop-ul s-a bucurat de o participare şi interacţiune cu beneficiari ai proiectului care nu au putut fi prezenţi la Roma. Astfel, în timpul Sesiunii LIVE, au fost puse întrebări punctuale referitoare la planul de afaceri, detalii legate de eligibilitate sau buget etc, totalizând peste 150 de comentarii.

RESURSE VIDEO

WORKSHOP PARTE I

WORKSHOP PARTE II

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...