lunedì 5 marzo 2018

Veniţi să sărbătorim împreună Ziua Femeii, la Roma!

INVITAŢIE SESIUNE DE INFORMARE la ROMA
INVITATIE / COMUNICAT DE PRESA

ROMA,   5 martie 2018





Sesiune de prezentare #DiasporaStartUp dedicată Zilei Femeii
40.000 de euro pentru românii cu idei de afaceri
“O afacere pentru un viitor în ţara ta”
Joi, 8 martie orele 17:00
Via Cesare Beccaria, 16 ROMA – Zona Metro A Flaminio

SIAB Development S.R.L. şi Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S.  au plăcerea să invite publicul interesat la Sesiunea de prezentare a proiectului european Diaspora Start Up - „O afacere pentru un viitor în ţara ta”.  Evenimentul va avea loc Joi, 8 martie 2018 la Roma, de la ora 17:00 la Sediul Operativ din Via Cesare Beccaria, 16 (Inforjob).

PROGRAM
În cadrul evenimentului, Mircea Abrudean, manager de proiect, va prezenta cadrul general al campaniei “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, desfăşurat de Siab Development S.R.L., companie cu o experienţă plurienală în formare profesională şi gestiune a fondurilor europene.

Dana Mihalache, preşedinta “Spirit Românesc Onlus”, partener transnaţional, va prezenta rolul organizaţiei în implementarea proiectului în Italia.

Activităţile integrate pentru grupul ţintă şi etapele proiectului vor fi prezentate de Paul Păsulă, expert formare antreprenorială.

Organizatorii au dedicat Sesiunea din 8 martie antreprenoriatului feminin: prin urmare, invitată pentru a descrie propria experienţă va fi Oana Leluţiu, tânăra care a deschis un start up de succes în Italia, LibroM – iniţiativă editorială online.

Va urma o sesiune de deschisă de întrebări şi răspunsuri. 

La sfârşit, doamnele care vor participa la eveniment vor avea parte de o surpriză din partea organizatorilor, pentru a sărbători într-un cadru naţional Ziua Mamei şi a Femeii. 


Sunt invitaţi să participe: şomeri şi persoane fără ocupaţie cu cetăţenie română, întreprinzători români din Roma şi Lazio, cursanţi la seriile precedente, membri ai comunităţii care doresc să facă dosarul de înscriere sau să obţină ulterioare informaţii.

Evenimentul se înscrie în seria Sesiunilor de informare deschise adresate românilor cu idei de afaceri din diaspora, care doresc să devină întreprinzători în România, accesând cursuri gratuite de antreprenoriat şi 40.000 de euro puşi la dispoziţie din Fondul Social European, prin Guvernul României. Proiectul “O afacere pentru un viitor în ţara ta” beneficiază de Patronajul Ambasadei României în Italia.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...