giovedì 1 marzo 2018

Oaspeti in direct la Radio Vaticana

Marti, 27 februarie, de la ora 9:50  Asociatia Spirit Romanesc Onlus a fost invitata in cadrul emisiuni "Al di là della notizia" la Radio Vaticana, pentru a prezenta proiectul "O afacere pentru un viitor in tara ta",

Miruna Cajvaneanu, responsabil comunicare in cadrul proiectului, a raspuns intrebarilor realizatorului  emisiunii, Federico Piana.

Astfel, au fost expuse criteriile de selectie a grupului tinta, avantajele participarii la proiect, precum si detalii cu privire la desfasurarea cursurilor online gratuite. De asemenea, au fost indicate sursele de finantare ale proiectului, respectiv Fondul Social European al Uniunii Europene, si Guvernul Romaniei.

Initiativa a fost apreciata de catre moderator drept o oportunitate pentru romani care doresc, de a se intoarce in patrie. Discutia a continuat si pe marginea ultimelor date statistice difuzate de ONU, care arata ca emigratia romaneasca a tins in ultimii 10 ani nivele dramatice, comparabile doar cu exodul din Siria.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...