venerdì 16 febbraio 2018

Sesiune informativa la Roma: INVITAT SPECIAL Maria Claudia Costantini, expert microcredite si business plan

In cadrul Sesiunii informative care va avea loc sambata, 17 februarie, la Roma, vom avea un invitat special: este vorba de doamna Maria Claudia Costantini, expert in microcredite si realizare de business planuri, tutor si formator in cadrul Fundatiei "Risorsa Donna" cu sediul la Roma.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul asistentei in proiecte "start-up" si microcredite, Maria Claudia Costantini participa la diferite Conferinte in Italia si Europa, fiind specializata in antreprenoriat feminin si business-planuri pentru tineri si categorii dezavantajate ale populatiei.

In cadrul Sesiunii de informare cu privire la proiectul "O afacere pentru un viitor in tara ta", va vorbi despre bazele crearii unui business plan, pasii de urmat pentru realizarea unui plan de afaceri de succes, aspecte leate de partea financiara si buget. 

Expertul va fi la dispozitia celor prezenti, pentru a raspunde la intrebari si a oferi detalii in legatura cu chestiunile propuse in cadrul dezbaterii.

Publicatii Maria Claudia Costantini

- “EU Financial Engineering And Microfinance Non-Financial Service. A Case Study” in Microfinance, EU Structural Funds and Capacity Building for Managing Authorities.
- A Comparative Analysis of European Convergence Regions  L’ACCESSO AL CREDITO PER LE DONNE, IN "SEMESTRE EUROPEO" BDS for inclusion: the case of Fondazione Risorsa Donna UNESCO, Mezzana D. Costantini MC (1993)
- Une noo-diversité sociale progressive. Etude comparative sur la citoyenneté en Européen en Amérique Latine, Rome

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...