sabato 2 dicembre 2017

DUMINICĂ 3 decembrie: Campanie de înscrieri la SULMONA

COMUNICAT DE PRESĂ (Roma, 2 decembrie 2017) Duminică, 3 decembrie, o echipa a Asociaţiei Spirit Românesc implicată în proiectul "O afacere pentru un viitor în ţara ta" fi la Sulmona (Abruzzo),  pentru a sărbători împreună cu autorităţile italiene şi române Ziua Naţională a României, oaspeţi ai Asociaţiei "Ovidiu" din localitate.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12:00 la "Gomera", Strada Provonciale Morronese Sulmona (Aquila).

Din partea echipei de proiect vor participa: Dana MIhalache, responsabil de proiect, Miruna Cajvaneanu, expert comunicare şi Olesea Vatav, expert organizare evenimente. 

Iată mesajul transmis de preşedinta Asociaţiei "Ovidiu", Mariana Bortoş:

"Vă aşteptăm la Sulmona de Ziua Națională a României pentru a sărbători cu vocea Bucovinei artistul George Lupaşcu. Oaspeți de onoare vor fi autorităţile din Primăria Orașului Sulmona și Ambasada României reprezentată de D-ul Ministru Consilier Gheorghe Milşan. Invitați speciali D-na Miruna Cajvaneanu expert în comunicare si D-na Olesea Vatav de la Asociatia Spirit Românesc ONLUS Roma pentru a prezenta proiectul "O afacere pentru un viitor în țara ta".

Programul prevede un film despre proiectele susținute și realizate de către Asociatia "Ovidiu" din Sulmona în 2017. De asemenea, va fi premiat costumul național cel mai frumos.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...