lunedì 4 dicembre 2017

Am sărbătorit Ziua României la Sulmona, alături de primarul Annamaria Casini

ROMA, 4 decembrie 2017 Proiectul "O afacere pentru un viitor în ţara ta" a ajuns şi în Regiunea Abruzzo! Ieri, 3 decembrie, echipa de proiect s-a deplasat la Sulmona, oaspeţi ai Asociaţiei "Ovidiu" din localitate, prin preşedinta Mariana Bortoş. Aici, peste 200 de români s-au adunat pentru a sărbători împreună, Ziua României,

La eveniment, alături de organizatori, au participat autorităţi române şi italiene: Annamaria  Casini - primar la Sulmona, George Miloşan - ministru consilier la Ambasada României în Italia dar şi alţi exponenţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi întreprinzători din ambele ţări.

În discursul de deschidere, preşedinta organizaţiei gazdă - "Ovidiu", Mariana Bortoş, a urat bun venit echipei şi a prezentat membrii delegaţiei sosiţi de la Roma din partea ONG- ului Spirit Românesc.

În cadrul evenimentului, Dana Mihalache, coordonator de proiect, a expus obiectivele generale ale proiectului. Miruna Căjvăneanu, expert comunicare, a enumerat condiţiile şi modalităţile de înscriere în Grupul Ţintă, detalii despre desfăşurarea cursului şi despre selecţia proiectelor destinate finanţării nerambursabile. Primarul localităţii din Sulmona s-a întreţinut cu echipa Asociaţiei şi a manifestat apreciere faţă de obiectivele proiectului.

Echipa de proiect a fost permanent prezentă cu un stand informativ coordonat de Olesea Vatav, expert organizare evenimente. A fost distribuit material informativ şi s-au oferit detalii legate de înscriere în grupul ţintă.

Atmosfera de sărbătoare a fost susţinută de artistul bucovinean George Lupaşcu.









Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...