venerdì 10 agosto 2018

Ultima etapa a campaniei de informare: ULTIMELE LOCURI PENTRU INSCRIERI IN PROIECT

COMUNICAT DE PRESA
10 august 2018 (ROMA)


Joi, 9 august şi vineri, 10 august 2018, s-a desfasurat la Roma ultima etapa a campaniei noastre de informare. Astfel, au fost distribuite flyere informative legate de cursurile antreprenoriale şi avantajele participării în cadrul proiectului « O afacere pentru un viitor în ţara ta ». 


Campania are loc în contextul finalizării înscrierilor în cadrul proiectului şi completării ultimelor serii de curs.

Joi, echipa de proiect s-a deplasat în zona Metro Tiburtina, mai precis în faţa Complexului Comercial Românesc “La Strada” (Via Circonvallazione Nomentana, 530). Au fost distribuite materiale informative, au fost lăsate flyere în incinta complexului comercial şi echipa a discutat cu potenţialii beneficiari, furnizând informaţii suplimentare cu privire la proiect.

Vineri dimineaţă, 10 august,  o echipa a proiectului "O afacere pentru un viitor in tara ta" s-a aflat in fata Consulatului României de la Roma unde a impartit materiale informative si a oferit informatii romanilor interesati.

Campania de informare din zona Consulat si Centrul Comercial "La Strada" s-a desfasurat cu autorizatia Primariei din Roma.


Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...