domenica 15 luglio 2018

Proiectul “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, prezentat la Primăria din Milano


ROMA, 16 iulie 2018 / Comunicat de presă

În perioada 13/14 iulie 2018, o echipă a Asociației „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. s-a aflat la Milano, în Regiunea Lombardia, ca etapă a campaniei de prezentare şi înscrieri a proiectului european Diaspora Start Up - „O afacere pentru un viitor în ţara ta”.

 Evenimentul principal a fost prezentarea proiectului la sediul Primăriei din Milano, în Sala Arazzi, una din cele mai prestigioase săli – muzeu a Palatului Marino. Sesiunea informativă a fost organizată cu sprijinul Comisiei de politici sociale a Primăriei din Milano. Din partea Consulatului General al României la Milano a fost prezentă doamna Mirela Zamfir. Din mediul asociaţiilor din Milano a fost prezentă doamna Cristina Berezovskzy, preşedinta organizaţiei “Cultura senza frontiere”. Au mai participat întreprinzători şi români interesaţi de înscrierea în programul Diaspora Start Up.

Proiectul a fost expus, într-un cadru interactiv, de Dana Mihalache, coordonator al proiectului în Italia şi preşedinta Asociaţiei Spirit Românesc şi de Miruna Căjvăneanu, expert comunicare în cadrul evenimentului.

Temele principale luate în discuţie au fost: prezentarea generală a proiectului: desfăşurare, condiţii de eligibilitate, tematica cursurilor şi concursul de proiecte, Statistisci despre proiect şi experienţele cursanţilor.
A fost subliniat faptul că participarea la eveniment şi la toate acţiunile cuprinse în proiect este gratuită. Înscrierile se pot face până la sfârşitul lunii iulie.

Pentru înscriere în grupul ţintă: Luminita POPA Tel: 3806554386 Otilia BUTNARIU: tel: 3203837786

CREDITS FOTO: Lucian TĂNASIE

Proiectul, a cărui valoare totală este de 8.715.685,61 lei, este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toți”, Obiectivul specific 3.7 „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană” şi se derulează pe o perioadă de trei ani 2017-2020.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...