venerdì 27 luglio 2018

Cum vor fi ajutate cele 25 de start-up-uri câştigătoare?

Care este pasul urmator dupa vor fi selectionate cele mai bune 25 de idei de afaceri?

Expertii  vor studia fiecare plan de afaceri selectat care le-a fost alocat si vor intocmi impreuna cu fiecare beneficiar de micro-grant, un plan cu actiuni concrete ce vor fi intreprinse de catre beneficiar in scopul atingerii obiectivelor planului de afaceri.

Planul de actiuni va cuprinde de asemenea termene de realizare, persoane responsabile pentru fiecare actiune care trebuie realizata, precum si rezultate de obtinut pe parcurs, ca de exemplu nivel al vanzarilor preconizat si atins, numar de angajati, numar de clienti estimati si contactati efectiv, cantitate de materii prime, etc.

Pe baza acestui plan de actiuni, in functie de specificul fiecarei afaceri, de experienta si expertiza fiecarui beneficiar, fiecare din cei 8 experti informatii pentru afaceri va elabora planul de mentorat si consiliere care va cuprinde obiectivele activitatii de mentorat, calendarul si tematica sesiunilor de consiliere, rezultatele activitatii de consiliere.

Monitorizarea functionarii si dezvoltarii afacerilor finantate se va realiza atat telefonic si pe Internet utilizand emailul si alte aplicatii si platforme online, cat si la sediul intreprinderilor nou infiintate unde se vor deplasa expertii 
Solicitantului.

Se va avea in vedere identificarea unor indicatori verificabili din punct de vedere obiectiv, pe mai multe segmente, dupa cum urmeaza:

- indicatori economici : cifra de afaceri, profit, cash-flow, etc.
- indicatori sociali : numar de locuri de munca nou create, procent din persoanele angajate care
apartin unei categorii defavorizate, satisfactia angajatilor la locul de munca, etc.
- indicatori de imagine: nivelul de satisfactie al clientilor, servicii atasate vanzarii unui
produs/serviciu, frecventa sondajelor pentru masurarea satisfactiei clientilor, etc.
- alti indicatori suplimentari in functie de specificul fiecarei afaceri -, periodicitatea verificarilor etc.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...