mercoledì 4 luglio 2018

CALENDAR ACTIVITATI: Depunere documentaţie, plan de afaceri, concurs

Iată o serie de întrebări comune pe care le primim în legătură cu derularea concursului de planuri de afaceri şi răspunsuri pentru acestea:
1. Cum şi unde depun planul de afaceri? 
Planul de afaceri, împreună cu anexele la acesta, se vor semna de către solicitant, se vor numerota începând cu “1”, se vor opisa (se face un cuprins, care are pagina 0), se vor scana şi se vor încărca pe platforma proiectului www.afacereintarata.ro, secţiunea “Depunere planuri de afaceri”. Secţiunea este momentan inactivă. (extras Metodologie, punctul 4 – Etapele de desfăşurare a concursului)
2. Când depun planul de afaceri? 
Planul de afaceri, împreună cu anexele aferente, se depun fie în perioada 27.07.2018 – 26.08.2018 (sesiunea I), fie în perioada 27.08.2018 – 02.09.2018 (sesiunea II). (Consultaţi Anexa 9 – Calendarul concursului de planuri de afaceri pentru a afla în care sesiune vă încadraţi)
3. Ce documente depun?
Documentaţia trebuie să conţină următoarele: Anexa 1 – Planul de afaceri (Formată din Anexele 1.1, 1.2 şi 1.3), cartea de identitate, Anexa 3 – Declaraţia de eligibilitate, Anexa 4 – Declaraţia de eligibilitate TVA, Anexa 5 – Declaraţia de angajament şi Anexa 6 – Declaraţia privind evitarea conflictului de interese. În situaţia în care nu sunteţi participant la cursurile organizate din proiect, sunt necesare documente suplimentare. (extras Metodologie, punctul 9 – Lista documentelor necesare)
4. Când are loc susţinerea planului de afaceri în faţa comisiei?
Susţinerea orală a planului de afaceri are loc în intervalul 03.09.2018 – 09.09.2018. (extras Anexa 9 - Calendarul concursului de planuri de afaceri)
5. Cum mă înscriu la susţinerea planului de afaceri? 
Progamarea este realizată de către Solicitant prin trimiterea unui email la adresa siab106358@gmail.com, cu următoarele menţiuni:
a) Subiectul emailului va fi de forma: Programare concurs planuri de afaceri <Nume> <Prenume>
b) În corpul emailului se vor menţiona următoarele date: numele şi prenumele solicitantului, data exactă pentru susţinerea planului de afaceri, perioada absolvirii cursului
c) Se aşteaptă confirmarea prin email (extras Anexa 9 - Calendarul concursului de planuri de afaceri)
Vă rugăm consultaţi Metodologia si anexele aferente pentru mai multe informaţii. Acestea se pot descărca de pe site-ul www.afacereintarata.ro, făcând click pe butonul METODOLOGIE.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...