giovedì 31 maggio 2018

NOTĂ INFORMATIVĂ IMPORTANTĂ / Curs de formare antreprenorială - Concurs de afaceri - Subvenţie

Publicăm o notă informativă cu caracter general, legat de proiectul "O afacere pentru un viitor in tara ta" şi adresată beneficiarilor care au urmat Cursul de formare antreprenorială:

Toate aceste informatii au mai fost prezentate sub o forma sau alta, fie in timpul recrutarii, fie la inceputul cursului de formare antreprenoriala, la care se aduc clarificari sau completari.

1) CURSUL DE FORMARE ANTREPRENORIALA

- Daca ati urmat cursul si ati trimis draftul de plan de afaceri, dar nu ati primit diploma (in prima faza in format electronic si ulterior in format fizic), acestea au fost in prealabil emise si urmeaza a fi transmise prin email
- Daca ati urmat cursul si NU ati trimis draftul de plan de afaceri, va indicam sa faceti toate demersurile in acest sens, cat de urgent posibil, pana cel tarziu 08.06.2018, cu exceptia grupelor de curs aflate in prezent in derulare
- Subventia de absolvire a cursului este de 1100 RON, primindu-se aprobarea pentru cresterea acesteia de la 600 RON initial la 1100 RON actual. Veti fi contactati de catre o persoana din echipa Siab Development pentru a se stabili modalitatea de acordare a subventiei.

Cursul se considera absolvit NUMAI daca ati trimis planul de afaceri pregatit cu formatorul in timpul perioadei de curs, iar diploma si subventie se acorda NUMAI persoanelor absolvente. 

2) CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI

- Pe site-ul www.afacereintarata.ro, sectiunea Metodologie, se poate descarca Metodologia de evaluare si selectie a planurilor de afaceri. Va sugeram utilizarea unui computer, nu a telefonului mobil sau a tabletelor, pentru descarcarea metodologiei. Aceasta este descarcata in format .zip si poate fi vizualizata utilizand WinRar sau alte programe de dezarhivare.
- In cursul saptamanii viitoare, pana in data de 10.06.2018, vom face demersurile necesare pentru a publica varianta finala a metodologiei, care se includa termene concrete pentru depunerea planurilor de afaceri si pentru prezentarea acestora in fata comisiei
- Daca aveti sugestii legate de continutul metodologiei, va rugam sa le trimiteti pana cel tarziu 03.06.2018, pe aceasta adresa de email, iar in subiect va rugam sa mentionati "Metodologie 106358"
- Subventia de 1100 RON are scopul de a asigura resursele necesare deplasarii in Cluj-Napoca pentru sustinerea planului de afaceri; NU este asigurat transportul din motive care fac imposibila decontarea unor bilete achizitionate de dvs. Astfel, prin subventia marita, puteti face dvs. achizitia in mod direct.

Subliniem inca o data importanta trimiterii draftului de plan de afaceri in termenele stabilite! Fara parcurgerea acestei etape nu puteti beneficia de primirea diplomei si de acordarea subventiei, iar sansele de reusita in cadrul concursului de planuri de afaceri sunt mult mai reduse. 

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...