sabato 14 aprile 2018

Antonio Ricci, cercetător IDOS, invitat special la Sesiunea de informare din 21 aprilie

Asociaţia Spirit Românesc are plăcerea să vă invite la Sesiunea lunară de prezentare a proiectului “O afacere pentru un viitor în ţara ta”, care va desfăşura Sâmbătă, 21 aprilie 2018 de la ora 10:00 la Sediul Inforjob din Via Cesare Beccaria, 16 – Roma (Metro A Flaminio), în cadrul campaniei de informare #DiasporaStartUp.

Invitat special al evenimentului va fi Antonio Ricci, cercetător IDOS (Dossier Statistico Immigrazione), cu o intervenţie despre “Întreprinzătorii români în Italia”.

La Sesiunea de informare vor participa şi beneficiari ai proiectului, români care s-au înscris, au urmat cursurile online şi vor vorbi despre experienţa lor.

 Unul din cele mai importante rezultate ale sesiunilor de informare care au avut loc în ultimele luni este crearea unei valoroase reţele de români cu idei de afaceri, un adevărat networking informal şi transparent, care are la bază împărtăşirea unor experienţe şi proiecte comune, într-o perspectivă realistă, dar constructivă.

 Vă aşteptăm!

Interviu Antonio Ricci despre românii din Italia

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...