martedì 13 febbraio 2018

Intâlnire lunară cu românii din Aprilia

Campania de informare cu privire la avantajele proiectlui Diaspora Start Up - "O afacere pentru un viitor in tara ta" are cateva etape lunare constante.

Pornim de la premiza că românii din Aprilia, constituie, potrivit statisticilor, cea mai numeroasă comunitate de străini din localitate, cu peste 5300 de cetăţeni înscrişi la Evidenţa Populaţiei / Angarafe.  Printre ei, numeroşi sunt românii care au deja o afacere deschisă în Italia şi sunt interesaţi de o investiţie în ţară.

Astfel, Asociaţia Spirit Românesc, pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să participe la programul Diaspora Start Up, organizează întâlniri lunare de informare şi înscrieri.

Întâlnirile au loc de obicei vinerea după amiaza, la sediul operativ al Asociaţiei din Aprilia, situat în Via Cattaneo, 4. 

Cea mai recentă întâlnire a avut loc vineri, 9 februarie: echipa de proiect "O afacere pentru un viior în ţara ta" s-a aflat la Aprilia, unde a vorbit cu părinţi ai copiilor care frecventează cursul de limba română organizat de Asociaţia Spirit Românesc şi susţinut de doamna profesor Ileana Pop (foto).

Pentru a afla data următoarei întâlniri, contactaţi-ne la: siab_evenimente@spiritromanesc.it sau pe pagina noastra de Facebook!.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...