mercoledì 28 febbraio 2018

In mijlocul comunitatii romano - catolice

Duminica, 25 februarie, echipa de proiect "O afacere pentru un viitor in tara ta" a fost prezenta in mijlocul comunitatii romano catolice din capitala Italiei, mai precis la Parohia San Vitale, dupa Sf. Liturghie de la ora 9:30 si la parohia Grotte Celoni, dupa Sf. Liturghie de la ora 12:30.

Dupa slujba, Asociatia Spirit Romanesc a fost invitata sa prezinte enoriasilor pe scrut proiectul "Diaspora Start up". La San Vitale a luat cuvantul coordonatorul de proiect Dana Mihalache, iar la Grotte Celoni a prezentat proiectul Miruna Cajvaneanu, responsabil comunicare.


Membrii echipei au distribuit pliante informative la iesirea din Biserica. Multi enoriasi au dorit sa afle mai multe informatii, iar echipa noastra a explicat pe larg modalitatea de inscriere la proiect, precum si cum se vor desfasura cursurile si, ulterior, selectia de proiecte.


Cativa din cei prezenti aveau deja idei de deschidere a unei afaceri, dar ne-au spus ca nu au gasit resursele suficiente pentru a le pune in practica. De asemenea, am fost intrebati care sunt conditiile de participare, daca romani care au o afacere deschisa deja in tara pot participa.


Am precizat ca proiectul este deschis tuturor cetatenilor care indeplinesc conditiile de acces in grupul tinta, deci si intreprinzatori, someri sau persoane fara ocupatie, cu exceptia tinerilor NEETs


Au fost distribuite peste 30 de depliante cu bilete de vizita ale membrilor echipei atasate.











Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...