lunedì 15 gennaio 2018

Oaspeti la Dacia Tv cu proiectul Diaspora Start up

Duminică, 14 ianuarie, de la 19:00 la 21:30  am fost invitati in studioul Dacia TV din Roma pentru a vorbi despre romanii cu idei de afaceri din Italia, despre proiectul Diaspora Start up si posibilitatea de a obtine 40.000 de euro finantare nerambursabila pentru romanii din Peninsula care doresc sa infiinteze un business in Romania.

Din partea echipei de proiect a fost prezentă Miruna Cajvaneanu, expert comunicare. A ilustrat  obiectivele si oportunitatile oferite in cadrul proiectului, modalitatile de inscriere, dar si despre perceptia romanilor din diaspora legata de situatia din tara.

Dezbaterea din studio, care a urmat prezentarii proiectului, a vizat documentele necesare înscrierii la proiect, reticenţa unor români de a se întoarce în ţară şi nevoia de a asigura transparenţa cheltuilelilor din fondurile europene. 

Emisiunea a fost moderata de Eugen Terteleac, iar in studio au fost prezenţi Doru Coliu, parlamentar ales în diaspora, Adrian Niţa, preşedintele asociaţiei Alianţa Românilor şi Gabriel Pirjolea, consilier ales la Riano, în regiunea Lazio.

În timpul emisiunii a fost prezentat în premieră la tv, clipul video de prezentare a proiectului.

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...