martedì 19 dicembre 2017

Alături de românii cu idei de afaceri din zona Borghesiana (Roma)

 Pe data de 17 decembrie a avut loc la Roma, la Parohia "Sfântul Dimitrie cel Nou" spectacolul "Româneşte de Crăciun", organizat de Federaţia Asociaţiilor Româneşti din Italia (FORI), în prezenţa vice consulului Ionuţ Urs, de la Ambasada României la Roma.

Şi de această dată, ca aproape în fiecare sfârşit de săptămână, echipa de proiect "O afacere pentru un viitor în ţara ta" a fost alături de românii din capitala Italiei, pentru a oferi informaţii cu privire la campania Diaspora Start Up.

Gazda evenimentului, la care au participat peste 150 de invitaţi, a fost părintele Dumitru Ioan Simut, iar spectacolul a fost prezentat de solista de muzică populară Steluţa Floriştean.  Au evoluat în faţa invitaţilor grupul "Suflet românesc" şi grupul "Sunt suflet din sufletul neamului meu" coordonat de către Mariana Craciun. Măştile au fost create de către Luminita Cucos.

Echipa de proiect a stat de vorbă cu românii interesaţi de proiect, explicând pe larg detalii cu privire la desfăşurarea cursurilor şi accesul la concursul de idei de afaceri.

"Mulţi dintre cei cu care am avut ocazia să discut au experienţă într-un anumit domeniu şi ar dori să valorifice cunoştinţele şi priceperea lor, investind într-o afacere. Tinerii apreciază oportunitatea de a face un curs gratuit de antreprenoriat, iar posibilitatea de a urma cursurile online se dovedeşte a fi o bună idee şi pentru mămicile cu copii mici care stau temporar acasă", a spus Luminiţa Popa, expert de selecţie grup ţintă, prezentă la întâlnirea cu românii din zona Borghesiana.

Echipa de proiect mulţumeşte organizatorilor şi stă la dispoziţia Asociaţiilor de români de pe teritoriul Italiei în vederea participării la evenimente, spectacole şi întâlniri cu scopul de a promova proiectul european "O afacere pentru un viitor în ţara ta", în folosul tuturor celor interesaţi să-şi deschidă în România propria afacere non agricola în mediul urban.


Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...