sabato 9 dicembre 2017

Alături de 500 de oaspeţi, la Spectacolul "Acasă la Români"


COMUNICAT DE PRESA

Vineri, 8 decembrie 2017, la Roma, 500 de români au sărbătorit împreună Ziua României alături de cunoscuţi artişti veniţi din ţară, la a X-a ediţie a Spectacolului "Acasă la români", organizat la Auditorium Seraphicum  de către Asociaţia "Vocea Românilor". Partener oficial al evenimentului a fost Asociaţia "Spirit Românesc", prin proiectul european"O afacere pentru un viitor în ţara ta". 

La eveniment, din partea Ambasadei României în Italia, a participat consulul Florin Urs (Foto 2), alături de reprezentanţi şi membri ai asociaţiilor de români din regiunea Lazio.

Pe tot parcursul evenimentului, echipa noastră s-a aflat în mijlocul românilor, oferind informaţii într-un spaţiu dedicat proiectului, în foyerul Auditoriumului.

Au fost distribuite broşuri cu privire la cursurile gratuite online, realizarea planurilor de afaceri, concursul de proiecte, modalitatea de finanţare din Fondul Social European şi susţinerea firmelor noi înfiinţate. 



La începutul, pe parcursul şi în pauza spectacolului pe ecranul din Audotorium a fost proiectat de mai multe ori spotul de promovare şi informare al proiectului.

Printre cei care au solicitat informaţii s-au numărat mulţi tineri interesaţi de urmarea unor cursuri gratuite, românce care lucrează în domeniul asistenţei la domiciliu şi au ani de experienţă în domeniul social, dar şi întreprinzători din construcţii, turism şi comerţ.








Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...