sabato 7 ottobre 2017

"O afacere pentru un viitor în ţara ta"



„O afacere pentru un viitor în ţara ta”

Asociaţia „Spirit Românesc” Onlus prezintă proiectul „O afacere pentru un viitor în ţara ta” care se adresează românilor din străinătate care vor să-şi deschidă o afacere în ţară, parte integrantă a programului „Diaspora Start Up”, finanţată prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Proiectul are ca partenere în Italia Asociaţia Spirit Românesc (Roma) şi este implementat de SIAB Development Srl – lider de proiect.

În prima etapă de 10 luni a proiectului, Asociaţia „Spirit Românesc”, în calitate de Partener, va demara o campanie de informare a românilor din diaspora în legătură cu desfăşurarea proiectelor şi va selecţiona beneficiarii din cadrul comunităţii de români din Italia.

Astfel, va fi selecționat un grup țintă, format din cel puțin 200 de persoane , care vor participa la cursurile de formare antreprenorială, finalizate prin elaborarea unui plan de afaceri. În urma unei evaluări, vor fi selecționate cele mai bune 25 de planuri de afaceri care vor primi o finanțare de maxim 40.000 de euro.

O parte din persoanele care vor putea participa la cursuri antreprenoriale va fi identificată de către liderul de proiect, în România.
           

Detalii şi Comunicatul de presă integral pe BLOGUL PROIECTULUI
„O afacere pentru un viitor în ţara ta”

FONDURI UE

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...