sabato 14 ottobre 2017

Campanie de informare "O afacere pentru un viitor în ţara ta" la Festivalul "Toamna la Roma" duminică, 15 octombrie

Campanie de informare „O afacere pentru un viitor în ţara ta” în cadrul Festivalului Românesc „Toamna la Roma”
15 octombrie 2017
Via Palmiro Togliatti 981 – Zona Porta Portese - Roma

Asociaţia de promovare socială Spirit Românesc ONLUS din Roma a lansat proiectul „O afacere pentru un viitor în ţara ta”. Proiectul este implementat de SIAB Development s.r.l, în parteneriat cu Asociaţia de promovare socială Spirit Românesc ONLUS (Roma, Italia).

În cadrul campaniei de informare pentru promovarea proiectului „O afacere pentru un viitor în ţara ta” echipa „Spirit Românesc Onlus” va fi prezentă la evenimentul „Festivalul Românesc Toamna la Roma”, care se va desfăşura duminică, 15 octombrie la Roma, Zona Porta Portese – Via Palmiro Togliatti, 981 (lângă Primăria Sectorului V), în intervalul 12:00-20:00. Organizator: Federaţia Organizaţiilor Româneşti din Italia. Detalii despre eveniment AICI.

Toţi cei interesaţi vor putea primi informaţii despre proiect, despre cursurile antreprenoriale şi despre posibilitatea de a accesa fondurile nerambursabile de 40.000 de euro.

De asemenea, experţii noştri vă vor sta la dispoziţie pentru înscrierea preliminară la CURSURILE GRATUITE.


Nessun commento:

Posta un commento

REZULTATE FINALE CONCURS DE PROIECTE- LISTA BENEFICIARILOR

Rezultatele FINALE „O afacere pentru un viitor in tara ta” Anunt important! In urma analizarii contestatiilor depuse in cadrul concur...